Přírodní sladidla
přírodní sladidla jsou zdrojem přírodních cukrů a vitamínů, které jsou lépe stravitelná pro organismus než rafinovaný bílý cukr.

Přírodní alternativa bílého cukru:
- sirup z agáve
- kokosový sirup
- kokosový květový cukr
- javorový sirup
- datlový sirup
- datlová pasta
- rýžový sirup
- xilitol - dřevný březový cukr
- třtinová melasa
- třtinový cukr
- včelí med
- mesquite - prášek
- stévie
- lacuma
- karob - svatojánský chléb
- sirup z obilného sladu
- sirup u ječného sladu
- čekankový sirup
- Yacon
- Grenadina - sirup z granátového jablka
- více
Kde koupit přírodní sladidla?
Diskusní téma: Přírodní sladidla
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.
Přidat nový příspěvek
Sušené plody
25.11.2015 23:46
Tinktura z góji
Tinktura, kterou je prospěšné užít pravidelně dvakrát do roka po dobu šesti týdnů v množství třikrát denně 15 kapek do trochy vody, může být i méně. Připravíme si ji následujícím způsobem: jednu velkou hrst sušených plodů Goji zalijeme 3 dcl šedesátiprocentního lihu...
23.11.2015 21:18
Pro původní americké obyvatelstvo byly brusinky nejen lékem, ale i potravinou.
V brusinkách (brusnice) nalezneme účinné flavonoidy proanthokyanidiny (PAC), které již severoameriční indiáni využívali pro jejich antibakteriální vlastnosti už před 300 lety k hojení ran a zmírňování bolestí. Dnes jsou...