Pekanové ořechy
Pekanové ořechy jsou tvarem podobné vlašským ořechům, jejich chuť je sladší a jemnější, mají vysoký obsah tuků, cca 70 %. Pekanové ořechy obsahují omega mastné kyseliny 3 a 6, bílkoviny, vlákninu. Vysoká kalorická ale současně i nutriční hodnota dělá z pekanových ořechů ideální potravinu i při hubnutí.
Pekanové ořechy a jejich účinky:
- zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
- vhodné při respiračních potížích
- můžete konzumovat i během hubnutí
- brainfood
- podporují resilienci, homeostázu a osu mtm
- podporují trávení a vyprazdňování
- více
Pekanové ořechy, schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:
- nemají
Použití: pro přímou konzumaci, do jogurtů, ovesných vloček
Sušené plody
25.11.2015 23:46
Tinktura z góji
Tinktura, kterou je prospěšné užít pravidelně dvakrát do roka po dobu šesti týdnů v množství třikrát denně 15 kapek do trochy vody, může být i méně. Připravíme si ji následujícím způsobem: jednu velkou hrst sušených plodů Goji zalijeme 3 dcl šedesátiprocentního lihu...
23.11.2015 21:18
Pro původní americké obyvatelstvo byly brusinky nejen lékem, ale i potravinou.
V brusinkách (brusnice) nalezneme účinné flavonoidy proanthokyanidiny (PAC), které již severoameriční indiáni využívali pro jejich antibakteriální vlastnosti už před 300 lety k hojení ran a zmírňování bolestí. Dnes jsou...