Pekanové ořechy

Pekanové ořechy jsou tvarem podobné vlašským ořechům, jejich chuť je sladší a jemnější, mají vysoký obsah tuků, cca 70 %. Pekanové ořechy obsahují omega mastné kyseliny 3 a 6, bílkoviny, vlákninu. Vysoká kalorická ale současně i nutriční hodnota dělá z pekanových ořechů ideální potravinu i při hubnutí.

Pekanové ořechy a jejich účinky:

  • zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
  • vhodné při respiračních potížích
  • můžete konzumovat i během hubnutí
  • brainfood
  • podporují resilienci, homeostázu a osu mtm
  • podporují trávení a vyprazdňování
  • více

Pekanové ořechy, schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

  • nemají

Použití: pro přímou konzumaci, do jogurtů, ovesných vloček

 

Sušené plody

25.11.2015 23:46
Tinktura z góji Tinktura, kterou je prospěšné užít pravidelně dvakrát do roka po dobu šesti týdnů v množství třikrát denně 15 kapek do trochy vody, může být i méně. Připravíme si ji následujícím způsobem: jednu velkou hrst sušených plodů Goji zalijeme 3 dcl šedesátiprocentního lihu...
23.11.2015 21:18
Pro původní americké obyvatelstvo byly brusinky nejen lékem, ale i potravinou. V brusinkách (brusnice) nalezneme účinné flavonoidy proanthokyanidiny (PAC), které již severoameriční indiáni využívali pro jejich antibakteriální vlastnosti už před 300 lety k hojení ran a zmírňování bolestí. Dnes jsou...
<< 1 | 2 | 3